0468/103.780 info@min-us.be

Diensten

Bekijk hier onder onze diensten. Indien vragen stel ze gerust via onze contactpagina.

Waardebepaling

Het verkopen van je woning is een levensbelangrijke stap. U wil het maximale uit de verkoop halen, maar toch zeker zijn dat de woning vlot verkocht kan worden.

Wij bieden jou een schatting aan, uitgevoerd door onze beëdigd landmeter-expert. Deze staat garant voor een correcte, realistische en onafhankelijke waardebepaling van uw vastgoed.

Makelaars proberen via een gratis schatting een voet tussen de deur te krijgen, vaak zullen ze onrealistisch verkoopsprijzen voor ogen houden om jou hun exclusief contract te laten tekenen.

Marketing

Je hebt maar 1 kans om een goede eerste indruk te maken, daarom is het belangrijk de woning meteen goed voor te stellen. Een professionele fotoreportage en een copywriting op maat is de basis voor een aantrekkelijke voorstelling van jouw woning. We plaatsen jouw woning op diverse immo-websites en sociale media, alsook bezorgen we u een publiciteitsbord en een informatiebrochure.

Zo zorgen we ervoor dat u alle geïnteresseerden bereikt!

Keuring en attesten

Om jouw vastgoed te verkopen dienen er toch heel wat formaliteiten in orde gebracht te worden. Zo heb je nood aan diverse keuringen, attesten en certificaten. Wij helpen je al deze zaken in orde te brengen en werken hiervoor met betrouwbare partners.

Verkoopbegeleiding

Wanneer je jouw woning zelf wenst te verkopen met hulp van MINUS Vastgoed-Expert, heb je steeds een hulplijn bij de hand om je bij te staan daar waar je het zelf even niet meer weet. Onze experten staan jou steeds persoonlijk bij met hun kennis en dit tot aan de verkoopovereenkomst.

Z

Verkoopbemiddeling

MINUS Vastgoed-Expert biedt je niet enkel de mogelijkheid jouw woning zelf te verkopen. Wij kunnen ook de woning verkopen voor jou. De verkoop wordt dan niet tot stand gebracht door een vastgoedmakelaar, maar door een beëdigd Landmeter-Expert, iets wat vertrouwen oproept bij potentiële kopers. Ook hiervoor hebben wij heel concurentiële prijzen!

Interesse?

Neem zeker contact met ons op vandaag.