0468/103.780 info@min-us.be

CONCEPT

Verkoop zelf jouw woning met een betrouwbare partner

Verkoop zelf jouw woning 

met een betrouwbare partner

Het verkopen van je woning is een belangrijke stap in jouw leven. Je hoopt op een vlotte verkoop en natuurlijk een mooie verkoopprijs, niet?
Veel mensen stappen gemakshalve naar een vastgoedmakelaar: voor een paar percentjes van de verkoopprijs geven ze alle zorgen uit handen en wordt hun woning voor hun verkocht. Bij een verkoop van een woning van €300.000, betalen ze hun makelaar al snel €10.000 of meer (3% + 21% btw). Als u het ons vraagt, veel geld, niet?
Waarom zou je dan niet gewoon jouw woning zelf verkopen?
Misschien heb je geen idee van de vraagprijs, of je weet niet hoe je het adverteren professioneel moet aanpakken, of je kent jouw weg niet in de formaliteiten die met een verkoop gepaard gaan, en hoe zat dat nu weer met alle nodige attesten, keuringen en certificaten…? Met andere woorden: het schrikt je waarschijnlijk af omdat je niet weet hoe eraan te beginnen.
Herkenbaar? MINUS Vastgoed-Expert helpt je waar nodig en biedt je een oplossing op maat met persoonlijke begeleiding door een beëdigd Landmeter-Expert, en dit voor een fractie van het makelaarsloon.
Indien je binnenkort vastgoed wenst te verkopen, komen wij graag eens langs om onze werkwijze toe te lichten en te kijken waar we jou kunnen bijstaan. Een gepersonaliseerd voorstel kan zelfs direct worden opgemaakt, en dit steeds vrijblijvend. We helpen je met plezier.
Als beëdigd landmeter-expert kunnen wij eveneens optreden als bemiddelaar om de woning voor u te verkopen, mocht dit toch eerder uw voorkeur wegdragen. Dan werken wij net zoals een makelaar, en aan een correct ereloon